15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Vill du bli en del av Multicoach?

Som coach hos oss får du jobba med din passion i mån av det tid som passar dig. Vi har både coacher som jobbar med det de brinner för, heltid och upplever sin dröm. Sen har vi coacher som jobbar extra som bisyssla eller hobby där de låter andra få både nytta och nöje med hjälp av deras passion.

Så går det till

Först och främst behöver ta reda på vad du vill och vad du kan, så vi börjar alltid med att man får en 1-1 coachtillfälle med Multicoach. Där man går igenom mål och kompetens. Därefter får man en handlingsplan och lite att fundera på till nästa möte som kommer handla om att lära känna varandra. Sist men inte minst går man en internutbildning där man får lära sig om företaget, hur vi jobbar i Multicoach mot både kund och kollega samt verktyg som är anpassade efter dina behov så att du kan leverera på bästa möjliga sätt. Syftet med utbildningen är först och främst att bli medveten om sin potential och lära känna Multicoachs värderingar och sin egen drivkraft.
För att kunna leda andra så måste man kunna leda sig själv först, därför ligger vi stor vikt på personutveckling och ledarskap.
Sen är du en del av Multicoach familjen och vi kommer växa tillsammans som individer och organisation så varmt välkommen till Multicoach.

Kontakta gärna oss med din förfrågan!

7 + 14 =