15AH, San Francisco

California, United States.

Send Your Mail At:

info@elitesupport.com

Working Hours

Mon-Sat: 9.30am To 7.00pm

Coaching Stockholm

Multicoach.se = coaching Stockholm.
Vår målgrupp är individer, organisationer och företag som vi hjälper att bli bättre, friskare och starkare. Vi erbjuder alla en professionell samt personlig service där vi skräddarsyr rätt coachning med rätt coach efter behov.
Som individ kan du välja allt från att bli coachad personligt till att få en coach gemensamt med en grupp. Berätta för oss vad vi kan hjälpa dig med så ser vi till att vi levererar det du behöver, önskar eller drömmer om.
För organisationer och företag erbjuder vi komplettering som ger positiva resultat i form av nytänk, kreativitet och förståelse av det ni är ute efter. Med bra kommunikation och högkvalitativ service, strävar vi alltid efter att leverera över förväntningar och sätter rätt coach för rätt uppdrag.
Abdigani Abdi

Abdigani Abdi

Boxnings coach

Lär dig den fina uråldriga kampsporten enkelt, smidigt och roligt. Bra träning för både kondition, styrka och uthållighet som passar alla nivåer oavsett om man är nybörjare eller elit. Boxning ett suverän sätt att ventilera sig på då du får slå ur dig all negativitet som tynger dig. Med vår erfarna coach som är en meriterad Boxare med bla ett SM guld och flera medaljer från tävlingar runt om i Sverige. Dessutom har stor erfarenhet som coach och är certifierad tränare genom Boxnings förbundet. Aktuellt är Grundboxnings kurs som börjar söndag 17:e juli och kommer hålla på fram till 28 augusti, totalt 7 tillfällen a 2 timmar per gång. För mer information och anmälan kontakta boxnings coachen.
abdi@multicoach.se Tel: 073 701 01 61
Olivia Klüft

Olivia Klüft

Friidrotts coach

Med sin långa karriär och bakgrund inom friidrott kan du lita på att vår friidrotts coach vet vad som behövs på banan och utanför banan för att lyckas med sina mål. Friidrott är i stort sätt grunden till all sport då man använder kroppen för att springa, hoppa eller kasta och det är just mångfalden som gör sporten så utmärkt att alla kan hitta något som de fastnar för. Vår friidrotts coach tränar även aktiva i andra sporter till att utvecklas i sina tekniker som t. ex. fotbollsspelare som behöver förbättra sin sprint genom att bli snabbare och kvickare i fötterna. Aktuellt är tjejträning där vår coach har startat en ny friidrottsklubb, Rågsved IF som tidigare endast hade fotboll. Nu har de träningar både på onsdagar och fredagar för barn och vuxna. Kontakta friidrotts coachen för mer information.
Munira Oduola

Munira Oduola

Zumba

Vår fantastiska Zumba coach får dig att älska dansa även om du aldrig har dansat förut med hennes energi och glädje får hon alla att röra på sig, skaka loss och ha roligt samtidigt som man får en ordentligt träningspass. Zumba är dansbaserad gruppträning till huvudsakligen latinamerikansk musik och världsmusik, med inslag av latinsk pop och internationella radiohitlåtar. Träningsformen som involverar dans och aerobiska övningar är populär, med cirka 14 miljoner utövare i över 150 länder.
Aktuellt är zumba för alla kvinnor i Botkyrka, söndagar kl 18:00 vid Grindtorpsskolan, för tillfället är det sommar uppehåll men efter sommaren kommer vi utöka till 2 gånger i veckan. Kontakta zumba coachen för mer information.

 

Fabiola Cruz

Fabiola Cruz

Lekgympa coach

Det är viktigt att barn börjar röra på sig tidigt för att bli van med ett aktivt liv som är hälsosam och hjälper både de själva och deras föräldrar i vardagen. Med vår lekgympa får dina barn en super häftig coach som de kan känna sig trygga med och har superkul samtidigt som de lär sig nytt och får nya kompisar. En utmärkt coach som är självgående och jätte kreativ kommer sysselsatta era barn med massa skratt och skatt. Hon är dessutom massa andra talanger som gör att barnen bli nyfikna på henne varje gång.
Aktuellt för tillfället är lekgympa vid samband med zumban på söndagar men under höst kommer vi utöka till minst två lekgympa pass i flera ställen runt Botkyrka. Hör av er till lekgympa coachen om ni vill att vi ska starta lekgympa nära dig.

 

14 + 3 =